Betaalmogelijkheden

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL

ideal.gif De meest gekozen betalingsmethode in Nederland: Betalen met uw bankpas via een beveiligde betaalsite. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.

PayPal

paypal.jpg

Bij ons kunt u ook via PayPal & PayPal Express betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Creditcard

Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Master Card, Visa en Maestro.

Vooruitbetaling per bank

Indien u ervoor kiest om vooruit te betalen, ontvangt u na het sturen van uw bestelling een bevestiging per e-mail met het rekeningbedrag en onze bankgegevens. Uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van uw bank kan het 2 - 4 werkdagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen. Let u er alstublieft op om bij het overschrijven het ordernummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk.

Onze bankgegevens

Bank: Bank: Rabobank West Groningen
IBAN: NL39 RABO 01392 286 91 t.n.v. Powerplustools Ned. B.V.

Voor buitenland betalingen

Bank: Rabobank West Groningen
IBAN NL39 RABO 01392 286 91
Swift (BIC): RABONL2U

Rembours

U betaald contant bij aflevering van de bestelde goederen aan de chauffeur van het transportbedrijf. Powerplustools neemt de helft van de door de transporteur in rekening gebrachte remboursprovisie voor haar rekening wat er op neerkomt dat aan de klant -- naast de productprijs en de vrachtkosten -- een bedrag van € 10,- aan remboursprovisie in rekening wordt gebracht.

Betaling bij afhaling

In onze winkel in Marum kan de consument -- alvorens hij of zij overgaat tot aankoop -- alle producten uitvoerig bekijken en voor zover mogelijk testen, hierna kan er contant of met bankpas / creditcard worden afgerekend.

Op rekening

Rek.jpgVoor bedrijven en instanties bestaat de mogelijkheid om op rekening te kopen met een uiterlijke betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum: ( de besteller dient in dit geval een rechtsgeldige ( schriftelijke ) bestelling te overleggen voorzien van naam van de besteller , het te bestellen product , de prijs en evt. vrachtkosten plus de volledige adresgegevens van het bedrijf of de instantie waarvoor de goederen bestemd zijn . Powerplustools behoud zich het recht voor om in geval van niet duidelijk traceerbare bedrijven en / of instanties een levering op rekening te weigeren.


Voor vragen omtrent betalingsmogelijkheden kunt u tijdens openingstijden telefonisch contact opnemen met ons.

Met vriendelijke groet,
Wiebren Hut

Powerplustools Nederland B.V.
Noorderringweg 6 - 9363 TC Marum

Op zichtlocatie aan de A-7 - afslag 32

Tel. +31 (0)594 231040
Fax +31 (0)594 231045

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur
zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur

info@powerplustools.nl


Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.66/5 op basis van 5641 beoordelingen
north