Leveringen binnen Nederland en België:

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst worden en die na een geslaagde betaling per iDeal, creditcard of PayPal bij ons binnenkomen zullen dezelfde werkdag nog door Powerplustools verzonden worden.
Ook bij het kiezen voor betaling bij aflevering (rembours) zal dezelfde werkdag de bestelling verzonden worden. Doorgaans kunt u een geslaagde geplaatste bestelling de volgende werkdag op uw adres in Nederland of België verwachten. Wij verzenden bestellingen na ontvangst van betaling indien er gekozen zal worden voor een vooruitbetaling. Ten alle tijde zullen wij u informeren zodra uw bestelling verzonden zal worden om de bestelling via een toegezonden e-mail met daarin de track en trace gegevens te kunnen traceren. 

Wij kunnen op verzoek een pakket van maximaal 20 kg naar een DPD pick-up parcelshop sturen. Een DPD parcelshop bij u in de buurt kunt u via de volgende link vinden:

Nederland: https://www.dpd.com/nl/business_customers/pakket_verzenden/nationaal/e_commerce_services/pickup/pickup_finder

België: https://www.dpd.com/be_particulieren#!pickup

U kunt contact met ons opnemen wanneer u gebruik van aflevering bij een DPD parcelshop wenst te maken.

Alle leveringen en garanties zijn Marum en vallen onder de Stichting Webshop Keurmerk voorwaarden (U kunt de algemene voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk hier downloaden). De verzendkosten zijn inclusief verpakkingskosten en BTW. De webshop rekent in geval van meerdere producten de totale verzendkosten uit. Vanaf € 1250,- incl. BTW leveren wij (in Nederland en België) franco huis.

Voor verzending binnen Nederland en België berekenen wij eenmalig verzendkosten per order. Voor bestellingen met producten tot 30 kg berekenen wij € 7,95 incl. BTW per zending.

Kwetsbare goederen zoals straalcabines, gereedschapswagens en producten die zwaarder dan 30 kg zijn verzenden wij op een pallet. Hiervoor berekenen wij € 39,50 incl. BTW per zending binnen Nederland (ook voor de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen). Voor palletleveringen naar België berekenen wij € 49,50 incl. BTW. Dit zijn de maximale in rekening te brengen verzendkosten.

Waarom geen gratis verzending?

Dat is heel eenvoudig:

Wij werken met twee betrouwbare vervoerspartners ( DPD en Parts Express ) en zolang chauffeurs, vrachtwagens en brandstof nog niet gratis zijn moeten wij een vast bedrag per bestelling (niet per product) in rekening brengen voor het transport van Marum naar uw adres. We kunnen natuurlijk al onze producten iets duurder maken en zgn. ‘ vrachtkostenvrij leveren ‘ maar doorberekening van deze kosten als een opslag in de verkoopprijzen vinden wij niet fair tegenover klanten die meerdere producten kopen en mensen die producten komen afhalen. Wij calculeren onze productprijzen zo scherp mogelijk en ook onze vervoerspartners doen er alles aan om concurrerend te blijven.

Mocht u ten aanzien van verzendkosten vragen hebben neem dan gerust contact op ( T. 0031 (0) 594 231040 – klantenservice@powerplustools.nl )

--

Voor leveringen buiten Nederland en België gelden per land afwijkende verzendkosten:

Denemarken:

1. Voor bestellingen met producten tot 30 kg berekenen wij € 15,90 incl. BTW per zending.

2. Kwetsbare goederen zoals straalcabines, gereedschapswagens en producten die zwaarder dan 30 kg zijn verzenden wij op een pallet. Hiervoor berekenen wij € 99,00 incl. BTW per zending

--

Duitsland/Finland/Frankrijk/Luxemburg/Oostenrijk/Polen/Spanje/Tsjechië/Zwitserland en Zweden:

1. Voor bestellingen met producten tot 30 kg berekenen wij € 31,80 incl. BTW per zending.

2. Kwetsbare goederen zoals straalcabines, gereedschapswagens en producten die zwaarder dan 30 kg zijn verzenden wij op een pallet. Hiervoor berekenen wij € 181,50 incl. BTW per zending

Voor leveringskosten naar andere landen kunt u contact met ons opnemen. 

--

Für Lieferkosten in andere Länder, kontaktieren Sie bitte unsere Verkaufsabteilung. Wir informieren Sie gerne.

For deliveries to other countries please contact our sales department. They will inform you about the cost. 

Let op: bij leveringen aan niet-EU-landen moeten mogelijk invoerrechten, BTW of andere bedragen worden afgedragen. Mocht u hier vragen over hebben neem dan gerust contact op.

Voor vragen omtrent verzendkosten kunt u tijdens openingstijden telefonisch contact opnemen met ons.

Met vriendelijke groet,

Team Powerplustools Nederland B.V.
Noorderringweg 6 - 9363 TC Marum

Op zichtlocatie aan de A-7 - afslag 32
Tel. +31 (0)594 231040

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur
zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur

info@powerplustools.nl


Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.73/5 op basis van 6966 beoordelingen
north